DOTTERBOLAGET ROYAL


Mycket på gång! Mycket som är över. har haft releasefest i Malmö och utställning och vernissage. Roligt roligt och dramatiskt. På Astrid och Apornas kök, där jag hade utställningen blev jag tex. CENSURERAD!! En person (inte alla) på cafét tyckte att serien Menskoppen och Jag vill dejta din tjej, som ni kan läsa på bloggen, inte platsade sig för en restaurang. Efter många om och men och mycket backup från bla. Caroline som är curator för seriefestivalen I seriernas Värld som arrade utställningen, så fick båda serierna vara kvar, men menskoppen blev förflyttad ner till en SKAMVRÅ! mycket ska man få vara med om. Tråkigt och konstigt med konservativa människor i oväntade miljöer.

Vi hade också vernissage för Dotterbolagets utställning i södertull! Med kaffekask och dansband. I det ny fanzinet Dotterbolaget Royal, gjorde vi ett utbyte och samarbete där vi gjorde serier på varandras manus. här kommer min serie jag gjorde efter Sara Elgeholms manus! läs hennes fantastiska skaffa-barn-serieblogg!! Mitt manus tecknade Helena Jäderberg! Läs den fantastiska serien här: http://coolkserier.blogspot.com/2009/11/dotterbolaget-royal.html

3 kommentarer:

 1. Vad sjukt med censureringen!!!!!! Menskoppserien kan en ju iallafall hitta argument till (kroppsvätskor vid matbordet osv) även om jag verkligen tycker den borde visas upp överallt hela tiden! Men tresamhetsserien, det är ju bara helt absurt!!! För att dom är tre, eller vad? Det är väl sex i fler av dina serier?

  DB ROYAL är asfett!

  SvaraRadera
 2. jaa du sara. det kan en ju verkligen fråga sig. jag tror att hon hade problem med snusk överlag. hon borde ju sagt det innan dem ville att jag skulle vara där tycker man!!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin serie! Jag gillar verkligen sista rutan.

  Jobbigt med censureringen dock.

  SvaraRadera